Гэрлийн стационар соронзон босоо долгио. Товчоо - Нямсүрэн, О.; Очирбат, Г. (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Гэрлийн стационар соронзон босоо долгио. Товчоо