Өөрөө цуглуулагч керр орчин дахь гэрлийн стационар соронзон долгионы фаз тусгай функцээр илэрхийлэгдэх тохиол - M, О. Нямсүрэн; Г. Очирбат (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Өөрөө цуглуулагч керр орчин дахь гэрлийн стационар соронзон долгионы фаз тусгай функцээр илэрхийлэгдэх тохиол