ЭЕРЭГ КЕРР СУУРЬ ОРЧИН ДАХЬ ЭЛЛИПС ТУЙЛШРАЛТАЙ ДОЛГИОНД ХАРГАЛЗАХ АНХНЫ ИНТЕГРАЛЫН ТОГТМОЛЫГ ФАКТОРИЗАЦЛАХ НЬ - О, Нямсүрэн; Г, Очирбат (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Анхны интегралын тогтмолыг бодлого бүрд тохируулан яаж сонгон авах вэ гэдэг нь тэр болгон илэрхий байдаггүйгээс зарим тохиолд зохих судалгаа шаарддаг арга зүйн чухал ач холбогдолтой асуудал болдог аж.