Олон ханатай нүүрстөрөгчийн нанохоолой хүчилтэй харилцан үйлчлэх - Л, Баярчимэг; Р, Галбадрах; Ц, Бямбасүрэн; Г, Шилагарди (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Бид энэ ажлаар устөрөгчийн давхар исэл (H2O2 ) ба давсны хүчлийн(HCl) уусмалд нанохоолойг уусгахад азотын хүчлийн адил нанохоолойн битүү төгсгөлийг задалдаг болохыг ажиглав.