Ашигт Малтмал, Эрэл Хайгуулын Геофизикийн Мэргэжлийн Сургалт, Үйлдвэрлэл, Судалгааны Ажлын Тулгамдсан Асуудлууд, Шийдвэрлэх Арга Замууд - П, Дугараа (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Аливаа шинжлэх ухааныг хөгжүүлэх, нутагшуулах, дэлхийн түвшинд авч явахад эдийн засгийн хүчин чадавхиас гадна алсын хараатай бодлого, түүнийг хэрэгжүүлэгч мэргэжлийн хүчирхэг хамт олон бүрэлдэн тогтсон байх ёстой. Монгол орны улс ардын аж ахуйн олон салбарт, нэн ялангуяа геологи, ашигт малтмал, барилга, уул уурхайн салбарт эрэл, хайгуулын геофизикийн судалгаа чухал байр суурь эзэлдэг.