Альбумин, Эозиний Уусмалын Сонофотолюминесценц - Р. Хоролжав; Д. Нямаа; Д. Найдан; С. Эрхэмбаатар (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Альбумин, Эозниний усан уусмалыг 22,5 кГц давтамжтай хэт авианы пьезокерамик үүсгүүрээр үүлчилж. 546 нм долгионы урттай үзэгдэх гэрлийн мужид уусмалын сонофотолюминесцентийг бүртгэв. Сонофотолюминесцийн энергийн шилжилтээр үүсэх сонофотолюминесц нь бага эрчимтэй учраас флуоресценцийг мэдрэмжүүлэгч (сенсибилизатор)-ээр будагч бодис эозинийг авч хэрэглэв.