Академич , профессор Д. Батсуурь - Хэлэнгийн геологийн экспедиц - С. Дашдаваа,; Д. Чулуун ,; П. Дугараа, (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Академич , профессор Д. Батсуурь - Хэлэнгийн геологийн экспедиц