Грассманы хувьсагчийг ашиглан эгэл б°°мийн стационар т°л°вийг тодорхойлох - Д, Дамбасүрэн; Б, Борхүү; Н, Төвжаргал (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Онолын физикт одоогоор бага хэрэглэгдэж байгаа боловч цаашид °рг°н хэрэглэгдэж болох аргын нэг бол Грассманы хувьсагчийн арга гэж ³здэг. Тооцооны зарим загварууд ашигла- хад т°в°гтэй, техник ажиллагаа ихтэй байдаг бэрхшээл бий. Грассманы хувьсагчийн аргын нэг давуу тал нь тооцоог бараг аналитикаар г³йцэтгэх боломжтой байдаг. Бид энэ ажлаар Грассманы хувьсагчийг ашиглан эгэл б°°мийн стационар т°л°вийг тодорхойлов