Алберт Эйнштейн ба гэрлийн квант онолын хөгжил - Т. Гунаажав,; Б. Жадамба, (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Алберт Эйнштейн ба гэрлийн квант онолын хөгжил