Олон мөхлөгтэй кристаллын дифракцын пикийн давхцалын зэргийг тооцоолох - Төвжаргал, Н; Номин-Эрдэнэ, Э; Даваасабуу, Ж (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Поликристаллын дифракцын хэмжилтийн үр дүнг мөхлөг тус бүрээр нь ангилж боловсруулахад тавигдах үндсэн хязгаарлалт нь мөхлөгүүдийн пикийн давхцалын зэрэг юм.