Фуллеренээр чанаржсан зэс ба титаны цахилгаан, физик чанарын давтамжийн хамаарал - П, Түвшинтөр; Д, Улам-Оргих; Г, Шилагарди (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Нүүрстөрөгчийн нано-бөөмс агуулсан композиц материалын бат бэх чанар, температур ба химийн үйлчлэлд тэсвэртэй шинжийг ашиглан сенсор ба молекуляр электроникт ашиглах хэт ирээдүй нээгдэж байна. Иймээс эдгээр композиц материалын физик шинж чанар хувьсах гүйдлийн давтамжаас хэрхэн хамаарахыг судлах нь эн тэргүүний ач холбогдолтой.