Сөрөг керр орчинд тарах гэрлийн стационар TM хавтгай долгио байж болох бүх горим - Г, Очирбат; О, Нямсүрэн (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Сөрөг керр орчинд байж болох ТМ хавтгай долгионы бүх боломжит горимыг интегралчлалын хоёр тогтмол ба рефракцийн тогтмолын утгуудаас хамааруулан тогтоов.