Н.В.Левковскийн систематик зүй тогтлын статистик онолын тайлбар: Физик - Г, Баянжаргал; Н.В, Левковский (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Нейтроноор явагдах цөмийн урвалын хувьд хөндлөн огтлол нь бай цөмийн шинж чанар, нейтроны энерги зэргээс хамаардаг. Урвалыг явуулж буй нейтроны энергийн янз бүрийн мужуудад нийт цөмүүдийг хамаарсан түгээмэл зүй тогтол ажиглагддаг.