Solar Energy Resource in Mongolia and Electrification for Nomadic Families - T, Ulaanbaatar (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Энэ өгүүлэлд Монгол орны нутаг дэвсгэр дэх нарны энергийн нөөцийн түгэлт, түүнийг ашиглахад шаардагдах нарны элементүүдийг зөв сонгох боломжийг харуулав.