Хэт шингэлсэн Ni-W хатуу уусмал дахь ойрын эрэмбийн тухай - В.М, Силонов; Л, Энхтөр (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Хатуу уусмалын физик шинж чанар нь атомуудын байрлалын ойрын эрэмбээс хамаардаг билээ.