Нүүрсний макромолекулыг ЭПР спектрийн аргаар судалсан нь - Г, Шилагарди; Р, Галбадрах; Х, Цоохүү; Л, Дэмбэрэл; С, Эрдэнэбат; Ц, Тэмүүжин (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Орчин үеийн онолоор нүүрсний органик масс ароматик ба...