Бүх Нийтийн Физик Боловсролыг Дэмжих Багийн Олимпиадын Өнөөгийн Байдал - Р, Энхбат; Х, Балт-Эрдэнэ; Я, Мөнхсайхан; А, Дулмаа; Б, Түвдэндорж; Б, Цогбадрах (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Монгол улсад Бүх нийтийн физик боловсролыг дэмжих багийн олимпиадыг зохион байгуулж ирсэн түүх, өнөөгийн байдал, физикийн багийн олимпиадад оролцогчдын амжилт, амжилтанд нөлөөлөх хүчин зүйлсийн судалгааны үр дүнг танилцуулна.