Биологи ба Синергетик - Т, Гун-Аажав (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Энэхүү сэдэвт илтгэл нь өөрөө цэгцрэх зүй тогтол ба синергетик, амьд организм ба биологийн синергетик гэсэн хоёр хэсгээс бүрдэнэ.