Монголын Анхны Хиймэл Дагуул: Боломж, Ирээдүй - Д, Улам-Оргих; Р, Цолмон; П, Түвшинтөр; Т, Бэгзсүрэн; Д, Эрдэнэбаатар; Т, Төртогтох; Д, Амартүвшин; Mengu Cho (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Монголын анхны хиймэл дагуулын үүрэг, даалгавар, техникийн шийдлийн физик үндэслэл, ач хобогдол, бүтээн туршилтын зарим үр дүн болон дараагийн хиймэл дагуулуудыг бүтээх боломж ирээдүйн талаар өгүүлнэ.