Устөрөгчийн Эрчим Хүчийг Монголд Хөгжүүлэх Асуудалд - Н, Норов; С, Одмаа; Т, Жамьянсүрэн; Г, Энхбаатар; М, Энхбаатар; О, Чимэдцэрэн (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Манай улсад харьцангүй цэвэр байгалийн хийн нөөц илрээгүй, эрчим хүчний үндсэн нөөц нь нүүрс, уран тул цөмийн эрчим хүчний өндөр температурын хийн реактор ашиглан цахилгаан эрчим хүч болон нүүрснээс устөрөгч үйлдвэрлэж экологийн үнэмлэхүй цэвэр устөрөгчийн эрчим хүчийг ойрын ирээдүйд хөгжүүлэх асуудлыг энэхүү ажлаар дэвшүүлэн тавив.