ШУТИС-ийн Физикийн Хичээлийн Үнэлгээний Системийг Боловсронгуй Болгох Аргачлал - Г, Мөнхсайхан; До, Нямсүрэн; Д, Наранчимэг; Б, Одонтуяа; О, Сүх (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
ШУТИС-ийн ерөнхий суурь хичээлүүдийн сургалтын үр өгөөжийг дээшлүүлэх, оюутнуудын сурах үйл ажиллагааг бүтээлч байдлаар идэвхжүүлэх зорилгоор ШУТИС-ийн физикийн хичээлийн үнэлгээний системийг боловсронгуй болгох судалгааг хийсэн болно. Судалгааг явуулахдаа дэлхийн шилдэг их дээд сургуулиудын үнэлгээний системийн талаар судалж, улмаар дээрх сургуулиуд дээр хэрэгждэг дэвшилтэт аргуудыг ШУТИС-ийн физикийн хичээл дээр хэрэгжүүлсэн үр дүнг тусгасан болно.