Оюутны Бие Даалтын Ажлын Зохион Байгуулалт, Үр Дүнг Дээшлүүлэх нь - Д, Наранчимэг; Б, Одонтуяа; О, Сүх; Г, Мөнхсайхан (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
ШУТИС-ийн инженерийн мэргэжлээр суралцагч оюутнуудын физикийн хичээлийн үр өгөөжийг дээшлүүлэх, оюутнуудын сурах үйл ажиллагааг идэвхжүүлэх зорилгоор бие даалтын хичээлийн үр дүнг дээшлүүлэх чиглэлийн судалгааг хийсэн болно. Энэхүү ажилд сургалтын ажлын чухал хэсгийн нэг болох бие даалтыг цахим хэлбэрт шилжүүлсэнтэй холбоотойгоор гарч буй эерэг өөрчлөлтүүдийг тусгасан болно.