Сорил Хэмжилтийн Дээжид Нейтрон Идэвхжилийн Аргаар Хийсэн Элементийн Шинжилгээний Дүн - Г, Дамдинсүрэн; П, Зузаан; Н, Отгонпүрэв (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Нейтрон идэвхжилийн шинжилгээний лабораториудын дунд явуулсан ур чадварыг шалгах сорил хэмжилтийн дээжүүдийг ЦСТ-ийн электроны цикл хурдасгуур МТ-22 микротроны удаан нейтроны суваг дээр Na, Mn, K, Sb, As, Eu зэрэг элементүүдийг идэвхжилийн аргаар шинжлэн тодорхойлж, бусад орны лабораториудын дүнтэй харьцуулан үзүүлэв.