Нарны идэвхжлийн өсөлтийн үе дэх идэвхт муж, үзэгдлийн бүтэц, динамикийн судалгаа - Б, Батбаяр; Д, Батмөнх; Ч, Мөнхжаргал; Б, Нямсүрэн; С, Одонгэрэл; Б, Түвшинжаргал (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Энэхүү ажилд Нарны идэвхт муж. үзэгдлүүдийн зурийг устөрөгчийн атомын Нg шугамын хүрээнд авч тэдгээрийн хөгжлийн явц, физик хэмжигдэхүүнийг тодорхойлсон дүн, хэрэглэсэн аргуудыг тусгасан юм. Нарны тэсрэлтийн үзэгдэлд фрактал анализийг дөл, титэмийн физик хэмжигдэхүүнийг тодорхойлоход спектрийн шугамын тооцоо болон CFM аргуудыг хэрэглэн гарган авсан зарим үр дүнг харуулснаас гадна Нарны хэт ягаан болон радио цацрагийн хэмжилтийг график зургаар үзүүлэв.