МУИС-ын физикийн сургалтын хөтөлбөрийг шинэчлэн сайжруулахад профессор Д. Батсуурийн оруулсан хувь нэмэр - M Г. Шилагарди; Ж. Ванчинхүү (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
МУИС-ын физикийн сургалтын хөтөлбөрийг шинэчлэн сайжруулахад профессор Д. Батсуурийн оруулсан хувь нэмэр