Зэсийн хүдрийн рентгенографын тоон анализ - Д, Сангаа; С, Даваа; П, Зузаан; Б, Отгоолой; Л, Дэлгэрбат; Г, Жаргалжав; Л, Ням-Очир; Д, Отгонбаяр (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Эрдэнэтийн зэсийн хүдэрт тоон анализ хийж халькопиритийн (CuFeS2) агуулгыг тодорхойлж, богино хугацаанд хүдэр дэх CuI-ийн хэмжээг үнэлэх аргачлал боловсруулав.