Антипротон устөрөгчийн атомын мөргөлдөөний иончлолын дан ба хоёрлосон дифференциал огтлолууд - Г, Зоригт; Л, Хэнмэдэх; Ч, Алдармаа (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Устөрөгчийн атомыг анти протон мөргөн иончлох үзэгдлийг Кулоны долгион функцын дискрет хувьсачийн аргаар хугацаанаас хамаарсан Ширедингерийн тэгшитгэлийг тоон аргаар тооцооллоо. Антипротон устөрөгчийн атомын мөргөлдөөний үед иончлолын дан ба хоёрлосон дифференциал огтлолуудын тооцооллыг хийж бусад онолын үр дүнгүүдтэй харьцууллаа. PACS numbers: Gs67.63.Gh, 67.80.Fh, 67.25.dt, 42.60Rn, 31.55ee