Соронзон орны хоногийн тайван хувьсал Sq-д хийсэн судалгаа - Ү., Сүхбаатар; Л., Мөнхбат (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Монгол оронд соронзон орны өөрчлөлтийг байнга бүртгэж байдаг хоёр соронзон оргил ажиллаж байгаа. Соронзон мандлын физикийн судалгаа хийх. Соронзон орны цаг хугацааны өөрчлөлтийн онцлогийг илрүүлэх боломжтой болно.