Монгол Орны Эмийн Ургамлын Судалгаанд Цөмийн Анализын Аргыг Хэрэглэх нь - Н., Балжинням; Н., Норов; Б., Жүгдэр; М.В., Фронтасьева; С.С., Павлов (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Энэ өгүүлэлд Дубнагийн Цөмийн Шинжилгээний Нэгдсэн Институтийн ИБР-2 реактор ашиглан нейтроноор идэвхжүүлэх анализын аргаар Удвал навчит тавилгана ургамлын газраас гарсан хэсгээс бэлтгэсэн дээжийн найрлага дахь микро, макро элементийн агуулалтыг тодорхойлох арга зүй боловсруулж, эмийн ургамлын судалгаанд энэ аргыг нэвтрүүлэх боломжтойг харуулав.