Атомын шингээлтийн спектр судлалын арга боловсруулж хэрэглэсэн - Т., Батбаяр; П., Зузаан; Д., Нямаа (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Бодисын химийн бүтэц судлах атомын шингээлтийн арга харьцангуй богино хугацаанд түргэн хөгжиж ихээхэн дэлгэрсэн нь уул аргын мэдрэх чадвар, нарийвчлал, универсаль чанар сайнтай холбоотой юм [1,2].