Computerized analog/digital input/output unniversal system - В, Баяр; Pahor, Joseph; Ponikvar, Dusan (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Аналог оролттой, цифрэн гаралттай, зэрэгцээ болон цуваа хэлбэрийн цифрэн сигналыг хоёр чиглэлд дамжуулах боломжтойгоос гадна орчин үеийн персональ компьютертай холбогдон ажиллах универсаль системийг зохион бүтээв. Олон дахин программчлагддаг "GAL" микросхемийг ашиглаж системийн блокуудын овор хэмжээг багасгаснаас гадна дурын программчлалын хэл ашиглаж компьютераас бүрэн удирдаж болох онцлогтой. Системийн ерөнхий бүтэц, ажиллах зарчмыг тусгав.