Экспериментальное исследование возможности определения содержаний элементов Cu и Fe в образцах медно-молибденовых руд на анализаторе РКЦ-1 - Л, Дэлгэрбат; Б, Отгоолой (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Оросын Холбоот Улсын ВНИИТФА-д шинээр зохион бүтээгдсэн зөөврийн РКЦ-1 рентген анализаторыг ЭРДЭНЭТ уулын баяжуулах үйлдвэрт нэвтрүүлэн ашиглах боломжийг судлах зорилгоор Эрдэнэтийн зэс-молибдены хүдрийн хувьд энэхүү анализаторын метролог характеристикийн бүрэн судалгаа хийгдсэн.