Сөрөг керр суурь орчинд бүрэн ойх гэрлийн дурын туйлшралтай долгио - О, Нямсүрэн; Г, Очирбат; Д, Улам-Оргих (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Сөрөг керр орчинд бүрэн ойх ерөнхий туйлширалтай гэрлийн долгионы оронгийн амплитуд бүрийг диэлектрикийн функцээр илэрхийлэх бодлого тавья. Бид өмнөх [1] өгүүлэлд гаргаж авсан тэгшитгэлүүдээ хэрэглэх боломжтой