Агаарын тоосонцорын олон улсын ур чадварын сорилтын шинжилгээнд оролцсон дүн - Н, Отгонпүрэв; Д, Болортуяа; Д, Шагжжамба; П, Зузаан (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Бид энэ ажлаар агаарын бохирдлын судалгаа хийдэг лабораториудын дунд ОУАЭАаас зохион байгуулсан ур чадварын сорилтод оролцож, Цөмийн физикийн судалгааны төвийн энергиэр ялгах рентген-флоуресценцийн спектрометр ашиглан элементийн анализ хийж, бусад орны лабораториудын үр дүнтэй харьцуулан үзүүлэв.