Импортын зарим турмерик нунтгийн элементийн шинжилгээний урьдчилсан дүн - Н, Отгонпүрэв; Д, Болортуяа; П, Зузаан (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Бид энэ ажлаар Монгол улсад импортоор орж ирсэн, зах зээлд худалдаалагдаж байгаа зарим турмерикны дээжийг цуглуулан судалгаа хийж, түүнд агуулагдах үндсэн болон дагалдах хортой, хүнд элементүүдийг рентген-флоуресценцийн анализын аргаар тодорхойлов.