Судалгааны реакторыг дэмжих үндэсний дэд бүтцэд хийсэн урьчиилсан үнэлгээ - Г, Цэмбэлмаа; Бя, Мөнхбат; Н, Норов (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Энэ судалгааны ажлын зорилго нь Олон улсын Атомын Энергийн Агентлагийн арга зүйд тулгуурлан Монголын цөмийн анхны судалгааны реакторын төслийг дэмжих үндэсний цөмийн дэд бүтцийн зарми асуудалд өөрийн үнэлгээг хийж, Олон Улсын Атомын Энергийн Агентлагийн шаардлагуудтай харьцуулалт хийж цаашид хийгдэх шаардлагатай ажлуудын талаар зарим дүгнэлтүүдийг гаргасан.