ANSYS Программын Шилжилтийн Горимын Динамик Аргачлалаар Пуужингийн Хатуу Түлшний Хөдөлгүүрийн Цэнэгийг Судалсан нь - Ө, Батбаяр; Ли, Жуо (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Ansys программын геометр загварчлалаар ХТХ-ийн 2-D, 3-D загварыг бүтээж, шилжилтийн горимын динамик аргачлалын Пронийн (Prony) цувааг ашиглан хатуу түлшний харимхай зуурамтгайн шинжийн онцлогийг хугацаанаас хамааран өөрчлөгдөж буйг хүчдэлийн хариу үйлдлээр харууллаа.