Зорчигчийн вагоны эд ангиудыг үл эвдэх сорилоор шалгах аргачлал - Ц, Байгальмаа; Т, Шинэбаяр; О, Алтантуяа; Т, Жавзандулам (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Энэ ажилд ашиглалт өндөртэй зорчигчийн вагоны арал, ноён нурууг үл эвдэх сорилтын аргуудаар шалгах шалгалтын цэг, байршлыг тогтоон шалгах аргачлал боловсруулан, металын соронзон санамжийн аргаар вагоны насжилтийг тодорхойлов.