Цифрэн радиошугамын дамжуулалтын чанарт тавих шаардлага - С, Баттулга; Э, Дамдинсүрэн (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Цифрэн радиошугамын дамжуулалтын чанарт тавих шаардлага