IBM PC XT/AT маягийн персональ компьютерт зориулж Монгол хэлний кирилл цагаан толгойн асуудлыг шийдвэрлэсэн нь - А, Эрдэнэбаатар; П, Улаанхүү; М, Эрдэнэчимэг; Ж, Пүрэв (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
IBM PC XT/AT маягийн персональ компьютерт зориулж Монгол хэлний кирилл цагаан толгойн асуудлыг шийдвэрлэсэн нь