Кварк ба антикваркийн холбоост төлөвийн тухайд - M Д. Дамбасүрэн (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Физикийн ихэнх онолд тэгш хэмийн шинж чанарыг гол болгодог. Энд тэгш хэмийн бүлгийн төлөөлөл болох операторын алгебрыг ашиглав. Тухайлбал, гадаад хэлбэрийн хувьд маш энгийн мэт боловч, ихээхэн гүнзгий агуулгатай Грассманы алгебрын зарчмын нэг хэрэглээг харуулахыг оролдсон болно.