Печинигийн аргаар гарган авсан Fe-Co/Al2O3 биметалл катализаторын судалгаа - С., Энхтөр; Ц, Цог-Очир; Б, Номин-Эрдэнэ; Р, Галбадрах; Д, Рэнцэнмядаг; Г, Эрдэнэ-Очир (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Энэхүү судалгааны ажлаар хөнгөн цагаан суурьтай биметалл (Fe-Co/Al2O3) катализаторыг Печини аргаар гарган авсан. Катализаторын морфологи бүтэц, элементийн агуулгыг SEM-EDX хэмжилтээр тодорхойлсон. Туршилтын үр дүн катализаторт хөнгөн цагаан 7.5%, төмөр 41.7%, кобальт 50.7%-тай агуулагдаж байгааг тогтоосон. Fe-Co/Al2O3 катализатор нь CVD аргаар нүүрстөрөгчийн нанохоолой гарган авахад тохиромжтой бөгөөд үр ашигтай болох нь туршилтаар батлагдсан.