Физикийн лабораторийн хичээлийн “Физикийн хэмжилтийн асуулга” аргын тухай - Мөнхцэцэг C. (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Физикийн лабораторийн хичээлийн “Физикийн хэмжилтийн асуулга” аргын тухай