Барилгын материалын үйлдвэрлэлд ашиглагдаж буй цахилгаан станцын хаягдал үнсний цацрагийн судалгаа - Энхтуул C.; Ж. Тэмүүжин (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Барилгын материалын үйлдвэрлэлд ашиглагдаж буй цахилгаан станцын хаягдал үнсний цацрагийн судалгаа