Хялгасан дээсний чийгшилтийн шинж чанар, системийн параметр - С, Мягмарсүрэн; Д, Нямаа (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Монгол ахуй, уламжлалт технологийн салбарт судалгааны нэг өвөрмөц обьект болохын тулд хялгасан дээсний гигроскоп шинж чанарыг судлан түүний зарим физик параметрүүдийг илрүүлэн тогтоох нь шинжлэх ухаан, проктикийн ач холбогдолтой юм.