Зусах буудайд гамма цацрагийн үзүүлэх нөлөө - Д, Төмөрбаатар; Д, Баатархүү; Н, Оюунханд; Д, Төгсбаяр (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Энэ ажилд МТ-22 микротроны орчин дахь гамма цацрагийн тархалтын тунгаас хамааруулж зусах буудайн биологи, физиологи, аж ахуйн ашигтай шинж чанарыг судлав. МТ-22 микротроны орчин дахь гамма цацрагийн тархалтын тунг илрүүлэх шалгуур болгож зусах буудайг хэрэглэсэн.