Резонансын нейтроны идэвхжлээр алтны агуулгыг тодорхойлох асуудалд - Б, Отгоолой; П, Зузаан; С, Одмаа; Д, Баатархүү (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Микротрон МТ-22-ын резонансынн нейтроны суваг дахь кадмийн харьцаагаар полиэтилен сав бүхий дээжинд нейтроны удаашрах процессыг шалгав.