Ураны хуваагдлын бүтээгдэхүүний салаалсан хэлхээн дэх гамма цацраг идэвхгүй цөмийн гаралтыг үнэлэх нь - С, Одмаа; Н, Норов (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Бид энэ ажилд ураны цөмийн фото хуваагдлын бүтээгдэхүүний салаалсан хэлхээн дэх гамма цацраг идэвхтэй цөмийн цацраг идэвхийг хэмжих замаар уг хэлхээн дэх гамма цацраг идэвхгүй цөмийн гаралтыг үнэлэв.