Резонансны энергитэй нейтрон идэвхжилээр алт тодорхойлоход саад болох идэвхжил болон дулааны нейтроны нөлөөг бууруулах арга зүй - Д, Баатархүү; Н, Ганбаатар (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Резонансны энергитэй нейтроны идэвхжилээр дээж дэх алт тодорхойлох үед саад болох элементүүдийн идэвхжил, тэдгээрийн гамма квант болон дээж шарах суваг дах дулааны нейтроны нөлөөг бууруулах арга зүй боловсруулж шинжилгээний нарийвчлалийг дээшлүүлэх боломжийг бүрдүүлсэн.