Термическая устойчивость парамагнитных центров - Г, Шилагарди; Л, Дэмбэрэл; Р, Галбадрах; С, Эрдэнэбат; С, Баясгалан (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Улаан-Овоогийн ордны нүүрсэн дэх парасоронзон төвүүдийн дулааны тэсвэрийг темлературын 20-640°С мужид судласан. Температур 500°С-аас дээш үед парасоронзон төвүүдийн тоо тэг хүртэл буурах нь ажиглагдав. Эдгээр хэмжилт ба бусад баримтыг үндэслэн Улаан-Овоогийн нүүрсийг хагас коксжуулах боломжтой гэж үзжээ.